Brockamp Western Style ratsastushuopa

77.50

Western Style ratsastushuovan kokonaishinta on 155 euroa. Huovan hinnasta maksetaan puolet tilausvaiheessa ja toinen puoli sekä mahdollinen toimituskulu laskutetaan, kun huovat saapuvat.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Western Style ratsastushuopa

Ratsastushuovan varausmaksu on 50% (77,50€) kokonaishinnasta joka on 155 euroa.

Seuraava tilaus tehdään varmuuden vuoksi vasta kun kaikki aiemmin tilatut ovat saapuneet. Näillä näkymin huhtikuussa 2022. Jos olet kiinnostunut jättämään ennakkotilauksen tuosta seuraavasta tilauksesta, niin laita viestiä: info@hepokuusela.com. Varauksen voi tehdä myös suoraan verkkokaupan kautta.

Suosittelemme huovan ennakkotilaamista/ varaamista, koska nämä menevät oikeastaan aina sitä mukaa, kun näitä saadaan. Varaamalla varmistat, että saat omasi!

Huom! Huopien toimitusajat ovat poikkeuksellisen pitkät! Suurinosa huovista tulee noin 3-5 kuukauden sisällä tilauksesta. Viime vuoden tilaukseen vaikutti myös korona ja huopien toimitus venyi yli puoleen vuoteen. Jää nähtäväksi millä aikataululla tänä vuonna huovat valmistuvat. Kaikki huovat ovat kuitenkin aina lopulta tulleet. Olemme tilanneet näitä huopia jo lähes 10-vuoden ajan, joten luotettava toimittaja on kuitenkin kyseessä. Ja hyväähän kannattaa aina odottaa.

Huovan hinnasta maksetaan puolet tilausvaiheessa ja toinen puoli sekä mahdollinen toimituskulu (15€), kun huovat saapuvat. Valitse joka tapauksessa tilausvaiheessa toimitustavaksi nouto. Mahdollinen toimituskulu laskutetaan sitten tosiaan loppumaksun yhteydessä.

Western Style ratsastushuovan tiedot:

Neopreeni on paineenkestävä, vedenkestävä ja iskuja vaimentava, siksi tämä Bareback huopa on mahdollisimman mukava niin hevoselle kuin ratsastajallekin. Huovan takaosassa on taskut, toisella puolella vaikka juomapullolle ja toiselle puolelle mahtuu hyvin puhelin tai vaikka pienet eväät.

Koko on ”western”. Se sopii hyvin noin 135-170 säkäisille hevosille ja poneille. Western-huovan värivaihtoehdot: musta ja ruskea. Tämä huopa on ratsastajien suosikki ja se on erittäin miellyttävä ja tukeva istua. Huovan mukana tulee myös siihen sopiva vyö. 

Lisätiedot

Paino1.800 kg
Väri

Ruskea, Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Brockamp Western Style ratsastushuopa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *