Brockamp Special-ratsastushuopa, ponikoko 225 €

112.50

Poni kokoisen Special ratsastushuovan kokonaishinta on 225 euroa. Huovan hinnasta maksetaan puolet tilausvaiheessa ja toinen puoli sekä mahdollinen toimituskulu laskutetaan, kun huovat saapuvat.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ponikokoinen Special ratsastushuovan varausmaksu on 50% (112,50€) kokonaishinnasta joka on 225 euroa.

Seuraava tilaus tehdään varmuuden vuoksi vasta kun kaikki aiemmin tilatut ovat saapuneet. Näillä näkymin huhtikuussa 2022. Jos olet kiinnostunut jättämään ennakkotilauksen tuosta seuraavasta tilauksesta, niin laita viestiä: info@hepokuusela.com. Varauksen voi tehdä myös suoraan verkkokaupan kautta.

Suosittelemme huovan ennakkotilaamista/ varaamista, koska nämä menevät oikeastaan aina sitä mukaa, kun näitä saadaan. Varaamalla varmistat, että saat omasi!

Huom! Huopien toimitusajat ovat poikkeuksellisen pitkät! Suurinosa huovista tulee noin 3-5 kuukauden sisällä tilauksesta. Viime vuoden tilaukseen vaikutti myös korona ja huopien toimitus venyi yli puoleen vuoteen. Jää nähtäväksi millä aikataululla tänä vuonna huovat valmistuvat. Kaikki huovat ovat kuitenkin aina lopulta tulleet. Olemme tilanneet näitä huopia jo lähes 10-vuoden ajan, joten luotettava toimittaja on kuitenkin kyseessä. Ja hyväähän kannattaa aina odottaa.

Huovan hinnasta maksetaan puolet tilausvaiheessa ja toinen puoli sekä mahdollinen toimituskulu (15€), kun huovat saapuvat. Valitse joka tapauksessa tilausvaiheessa toimitustavaksi nouto. Mahdollinen toimituskulu laskutetaan sitten tosiaan loppumaksun yhteydessä.

Special ratsastushuovan tiedot:

Huovan yläpuoli on valmistettu mokkanahasta ja alapuoli neopreenistä.

Neopreeni on paineenkestävä, vedenkestävä ja iskuja vaimentava, siksi tämä Bareback huopa on mahdollisimman mukava niin hevoselle kuin ratsastajallekin. Westernhuopaan verrattuna tässä on vielä paksummat toppaukset ja satulamaisempi muotoilu.

Poni koko sopii hyvin noin 140 kokoisille ja sitä pienemmille poneille. Tämä huopa on ratsastajien suosikki ja se on erittäin miellyttävä ja tukeva istua. Huovan mukana tulee myös siihen sopiva vyö. Istuinosa on melko pieni. Aikuiselle ratsastajalle kannattaa valita hevoskokoinen huopa.

Jos haaveilet jonkin muun värisestä huovasta, niin laita viestiä! Laitetaan seuraavaan tilaukseen!

Lisätiedot

Paino1.800 kg
Väri

Antrasiitti, Turkoosi, Pinkki, Farkunsininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Brockamp Special-ratsastushuopa, ponikoko 225 €”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *