Brockamp Special ratsastushuopa (Varausmaksu on 50% (124,50€) kokonaishinnasta joka on 249 euroa.)

124.50

Special ratsastushuovan kokonaishinta on 249 euroa. Huovan hinnasta maksetaan puolet tilausvaiheessa ja toinen puoli sekä mahdollinen toimituskulu laskutetaan, kun huovat saapuvat.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Special ratsastushuopa, hevoskoko

Special ratsastushuovan varausmaksu on 50% (124,50€) kokonaishinnasta joka on 249 euroa.

Huom! Edellisestä tilauksesta on vapaana vielä yksi punainen huopa. Tämän odotetaan saapuvan vielä keväällä 2022. Laita viestiä, jos haluat varata tuon huovan itsellesi!

Seuraava tilaus tehdään varmuuden vuoksi vasta kun kaikki aiemmin tilatut ovat saapuneet. Näillä näkymin huhtikuussa 2022. Jos olet kiinnostunut jättämään ennakkotilauksen tuosta seuraavasta tilauksesta, niin laita viestiä: info@hepokuusela.com. Varauksen voi tehdä myös suoraan verkkokaupan kautta.

Suosittelemme huovan ennakkotilaamista/ varaamista, koska nämä menevät oikeastaan aina sitä mukaa, kun näitä saadaan. Varaamalla varmistat, että saat omasi!

Huom! Huopien toimitusajat ovat poikkeuksellisen pitkät! Suurinosa huovista tulee noin 3-5 kuukauden sisällä tilauksesta. Viime vuoden tilaukseen vaikutti myös korona ja huopien toimitus venyi yli puoleen vuoteen. Jää nähtäväksi millä aikataululla tänä vuonna huovat valmistuvat. Kaikki huovat ovat kuitenkin aina lopulta tulleet. Olemme tilanneet näitä huopia jo lähes 10-vuoden ajan, joten luotettava toimittaja on kuitenkin kyseessä. Ja hyväähän kannattaa aina odottaa.

Huovan hinnasta maksetaan puolet tilausvaiheessa ja toinen puoli sekä mahdollinen toimituskulu (15€), kun huovat saapuvat. Valitse joka tapauksessa tilausvaiheessa toimitustavaksi nouto. Mahdollinen toimituskulu laskutetaan sitten tosiaan loppumaksun yhteydessä.

Special ratsastushuovan tiedot:

Huovan yläpuoli on valmistettu mokkanahasta ja alapuoli neopreenistä. Neopreeni on paineenkestävä, vedenkestävä ja iskuja vaimentava, siksi tämä Bareback huopa on erityisen mukava niin hevoselle kuin ratsastajallekin. Western huopaan verrattuna tässä on vielä paksummat toppaukset ja satulamaisempi muotoilu.

Hevoskoko sopii hyvin noin 135-140 ja sitä isommille hevosille ja poneille. Huovan pituus on 55 cm. Tämä huopa on ratsastajien suosikki ja se on erittäin miellyttävä ja tukeva istua. Huovan mukana tulee myös siihen sopiva vyö. Vyön mitta on 55 cm. Huopiin on saatavilla useita värivaihtoehtoja!

Lisätiedot

Paino2.000 kg
Color

Pinkki

Väri

Pinkki, Musta,  Kuusi, Lila, Magenda, Ruskea, Punainen, Viininpunainen, Farkunsininen, Antrasit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Brockamp Special ratsastushuopa (Varausmaksu on 50% (124,50€) kokonaishinnasta joka on 249 euroa.)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *