MAJOITUS

Aitta

Aitta on 40-luvulla rakennettu hirsiaitta, jossa on kaksi noin 10m2 huonetta omilla ulko-ovilla. Huoneissa on sähköt valaistusta ja asiakaskäyttöä varten, mutta ei lämmitystä – kyseessä on siis kesämajoitus. Hirsiaitoissa ei myöskään ole ikkunoita ja kun tämä yhdistetään raikkaaseen ilmaan, on hyvä ja syvä uni taattu.

Hepokuuselan pihapiirissä on kesäaikaan vapaana eläimiä, kuten vuohia ja kanoja. Kanojen kesäasunto/-tarha on aitan päädyssä. Majoitusöinä kukot viedään talliin nukkumaan, joten ihan kukonlauluun ei tarvitse auringonnousun myötä herätä. Eläinten läheisyys ja pienemmät äänet ovat kuitenkin osa kokemusta myös majoittujille, joten tämä kokonaisuus palvelee parhaiten kun on aikaa ja halua siitä nauttia.

Toisessa aitassa on 180 leveä parisänky ja toisessa on kerrossänky ja 1 erillinen sänky.

Majoittujilla on käytettävissä jääkaappi omille eväille, pihan grillikatos, jossa kaasugrilli+ keittolevy, tallin wc sekä sisä-wc josta löytyy myös suihkukaappi.

Aittojen vuokrahinnasto on seuraava:

  • 60€ / yö (1 huone) tai 95€/ yö koko aitta
  • talon liinavaatteet (lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet) 10€ lisämaksusta
  • mahdollisuus saunoa pihapiirin 50-luvun saunassa (kantovesi), 10€ / lämmitys
  • Maalaisaamiainen toiveiden ja sesongin mukaan (esim. tuoreita kasviksia, Hepokuuselan kananmunia, leipää, puuroa, mehua, kahvia ja teetä): 10€ / hlö.

Huoneet ovat käytettävissä varauspäivänä klo 15 alkaen. Uloskirjautuminen tapahtuu klo 12 mennessä seuraavan päivänä.

Varaukset voi tehdä sähköpostitse  info(a)hepokuusela.com tai soittamalla numeroon 0400-737010,

 

”Hepokuuselassa opin katsomaan asioita laajemmin.”

Aikaisemmin hevosen kanssa oleminen ja tekeminen oli minulle ratsastamista, harjaamista, kilpailemista, varustamista, tarhaan viemistä ja sieltä hakemista jne. Enpä olisi silloin arvannut, mitä kaikkea tulee tapahtumaan..
Hepokuuselassa käytyäni ensimmäiset kerrat ymmärsin, mitä kaikkea muutakin se voi olla.
Tein päätöksen jäädä Hepokuuselaan. Hepokuuselaan on aina kiva tulla ja koen riittäväni omana itsenäni.
Ratsastuksen ohelle on tullut maasta käsin työskentely. Kilpailemista tärkeämpää on nykyään läsnäolo ja hevosen ja ihmisen välinen luottamus. Hepokuuselassa opin katsomaan asioita laajemmin.
Kiitos, että olen saanut mun elämään yhden ”rakkaus-pumpulin”, josta on tullut mun paras hevosystävä!!

– Tiina –