Noora Ehnqvist: Tunteva keho ja tietoinen liike- kurssi Hepokuuselassa la-su 26.-27.5.2018

Tällä kehoa huoltavalla kehotietoisuus kurssilla pääsemme matkalle omaan kehoomme.
Keskitymme kuuntelemaan sitä ja tuntemaan kehon uudella tavalla, mitä se meille kertoo ja miten voimme itse oppia huomioimaan kehomme ja huolehtimaan siitä uudella tavalla joka päiväisessä elämässä.

Tällä kurssilla kehotietoisuutta opetellessamme vapautamme kehon lukkoja, aktivoimme ”voimakohtia” ja opimme kantamaan itseämme paremmin fyysisesti ja henkisesti.
Opimme myös energiatietoisuutta, eli miten opimme tuntemaan ja ohjaamaan kehomme sisäistä energiaa ja löytämään avaimia sen vapauttamiseksi.

Noora opettaa erilaisia harjoituksia ja venytyksiä jotka tuovat takaisin jokaisen luonnollista tapaa liikkua, tapaa joka ei jäykistä kehoa, vaan palauttaa notkeampaa, lapsenkaltaista liikkumisen helppoutta. Harjoitukset auttavat kehoa pysymään tasapainoisena ja terveenä.

Teemme erilaisia harjoituksia
– rauhallisia hengityksen tahdissa tapahtuvia harjoituksia, joiden tavoitteena on pehmeästi venyttää, irti päästää kireyksistä ja kohdata oma keho myötätuntoisesti hyväksyen ja kuunnellen.
– dynaamisia harjoituksia joissa etsimme ja kehitämme kehon omaa voimaa, liikkuvuutta ja oikeanlaista liikettä, joka pitää kehon terveenä.
– tanssillisia harjoituksia, joiden myötä haemme kehoihimme lisää rytmiä, sulavuutta, heittäytymistä ja opettelemme kuinka löytää kehon oma voima myös liikkeeseen. Tanssin avulla voimme myös ilmaista itseämme ja heittäytyä siihen mitä sisältä tulee. Voimme nauttia ja iloita siitä mitä olemme juuri nyt.

Harjoituksia tehdään sekä sisällä, että sään salliessa myös ulkona kauniin luonnon ympäröimänä.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat voida kehossaan hyvin. Aikaisempaa kokemusta Nooran kursseista tai tanssimisesta ei tarvitse olla. Kurssivarustukseksi riittää mukavat joustavat vaatteet, vesipullo ja jumppa/jooga-alusta, halutessasi voit ottaa mukaan myös viltin tai huovan.

Kurssin hinta on 195 euroa, joka sisältää Nooran opetuksen, kurssitilat, sekä verot ja vakuutuksen.

Hinta ei sisällä majoitusta tai ruokia ja voidaan osallistujien kanssa myöhemmin päättää, pidetäänkö kurssi omin eväin vai onko kiinnostusta yhteis ruokiin.
Ihanan ravitseva lounas + päiväkahvi/tee herkullisen raakakakun kera noin 17-20 euroa/hlö/ päivä. Riippuen osallistujamäärästä.

Jos tarvetta majoittumiselle, niin sekin mahdollista edullisesti.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: 0400-737010 tai info@hepokuusela.com.

Ilmoittautumisen jälkeen saat varauslaskun (100€), sen maksettuasi paikka varaus vahvistuu. Loppu osa erääntyy noin 1-2 viikkoa ennen kurssia.
Kurssimaksusta palautetaan kokonaan maksettu osuus, mikäli kurssi peruuntuu kurssin järjestäjän taholta. Maksusta
palautetaan 70 %, mikäli osallistuminen peruutetaan osallistujan sairastumisen vuoksi. Mikäli osallistuminen peruutetaan
muun kuin lääkäritodistuksen perusteella tai ei peruuteta, kurssimaksua ei palauteta.