Nooran Avoin kurssi Hepokuuselassa to-pe 24.–25.5.2018

Kurssin sisältöön kuuluu mm. seuraavia teemoja:

  • opetellaan näkemään, tuntemaan ja kuulemaan hevonen kokonaisuutena, joka sisältää kehon, tunteet, mielen ja ”sielun”.
  • läsnäolon ja todellisen avoimuuden merkitys
  • ymmärryksen syventäminen
  • tietoisuuden lisääminen monella tasolla
  • oppimaan oppiminen
  • hevosen ja ihmisen suhde, luottamus, kunnioitus, aito ystävyys, jossa kommunikaatio toimii molempiin suuntiin
  • kursseilla käymme matkaa myös omaan itseemme. Etsimme omaa tapaamme olla ja tehdä.
  • hellimme ja huollamme omia kehojamme erilaisten fyysisten harjoitusten avulla. Opettelemme tuntemaan kehomme yhä paremmin ja käyttämään sitä tietoisemmin. Pehmeästi ja lempeästi haemme lisää joustavuutta, voimaa ja rentoutta.
  • kurssille voi tulla vaikka ei ”hevosihminen” olisikaan. Teemat ja käsiteltävät asiat voi täysin peilata kenen tahansa elämään ja arkeen.. Suhteessa omaan itseensä, muihin ihmisiin tai muihin eläimiin.

Jokainen Nooran kurssi on uniikki ja kahta täysin samanlaista kurssia tuskin koskaan tulee. Kurssilla elämme hetkessä ja sisältö elää sen mukaan missä kohdassa kurssilaiset ovat ja minkälaisia tarpeita heillä sillä hetkellä on. Käymme läpi asioita, jotka kulloinkin ovat tärkeiltä ja ajankohtaisilta juuri siinä hetkessä.

Nooran kursseilla keskustellaan paljon ja runsaan vuorovaikutuksen ansiosta kaikilla kurssilaisilla on lähes yhtälailla tilaisuus oppia ja osallistua paljon, osallistut sitten kurssille hevosen kanssa tai ilman. Toki hevosen kanssa osallistuessa pääset tekemään myös käytännön harjoituksia ja esim. vahvistamaan halutessasi suhdettasi omaan hevoseesi.

Kurssille on siis mahdollista tulla myös oman hevosen kanssa. Vieraileville hevosille on käytettävissä kaksi pientä metsätarhaa majoittumiseen. Mahdollisesti tarvittaessa voidaan lohkoa myös pieniä laidun palstoja. Karsinoita ei ole käytettävissä.
Jos tuot pollelle omat eväät, hoidat ja ruokit hevosen itse ja siivoat itse tarhan, en ota mitään hoitopaikkamaksua kurssin ajalta.
Tai voit osallistua kurssille myös Hepokuuselan hevosen kanssa. Hevosen vuokraus viikonlopun kurssille 20 euroa.

Kurssin hinnat:
Hevosen kanssa osallistuen 250 euroa.
Ilman hevosta osallistuen 170 euroa.

Hinta sisältää:
Arvonlisäveron, kurssin sisällön, Nooran kulut, tilojen käytön sekä kurssilounaat ja kahvit/teet kahvileipineen molempina kurssipäivinä.

Kurssille mahtuu yhteensä max. 15 osallistujaa.

Ilmoittautumisesi jälkeen saat kurssista varauslaskun sähköpostiisi. Varausmaksu on puolet koko osallistumismaksusta. Maksu vahvistaa osallistumispaikkasi varauksen.
Loppuosa erääntyy noin 2 viikkoa ennen kurssia.

Varaus/kurssimaksu palautetaan/hyvitetään kokonaan, mikäli kurssi peruuntuu kurssin järjestäjän taholta. Maksusta palautetaan/hyvitetään 70 %, mikäli osallistuminen peruutetaan osallistujan sairastumisen (lääkärin todistus) vuoksi. Mikäli osallistuminen peruutetaan muun kuin lääkäritodistuksen perusteella tai ei peruuteta, kurssimaksua ei palauteta/ hyvitetä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: info@hepokuusela.com tai 0400 737010.
Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdolliset erityisruokavaliot!