TALLINPIHA

 

Tallituokiot

Tallituokiossa hoidetaan ja ruokitaan kaikkia tilan eläimiä ja pääsette mukaan tekemään erilaisia tallin puuhia. Voidaan kokeilla miltä tuntuu pitää kanaa sylissä, tehdä temppuja vuohen kanssa tai taluttaa hevosta. Haluttaessa kentällä on mahdollisuus kokeilla lyhyesti myös ratsastusta talutuksessa. Puuhailut voidaan suunnitella toiveiden mukaan. Toki myös kaikki pihan aktiviteetit ovat käytettävissä.

Kesto 2 h.

Mukaan voi halutessaan ottaa myös omat evät, jotka voi nautiskella omaan tahtiin esim. grillikatoksessa, ladonparvella tai tallin pihassa, joko puuhien lomassa tai ohjatun ajan jälkeen.

Hinta

7.1.2021 alkaen:

60€ / perhe. Sis. myös isovanhemmat.  Jos perheen mukana tulee muita perheen ulkopuolisia osallistujia heidän hinta 10€/ osallistuja.

Tai tulkaa yhdessä ystäväperheiden kanssa!

2-3 perhettä kerralla: hinta 40€/ perhe.

Hinnat sis. 24% arvonlisäveron, ohjauksen ja tilojen käytön.

Tallipiha vierailut ryhmille

Otamme vastaan ”tallinpiha” vierailijaryhmiä sovittuina ajankohtina ympäri vuoden. Vierailu sopii hyvin esim. erilaisille lapsi- tai perheryhmille, kerhoille, päiväkodeille tai erityisryhmille. Voit myös koota oman retkiryhmän esim. sukulaisista tai ystäväperheistä.

Kesto: 2-2,5 tuntia

 

Sisältö:

  • Ohjattu tilan ja eläinten esittely, jonka yhteydessä mahdollisuus hoitaa ja ruokkia eläimiä.
  • Nuotiopaikan käyttö (polttopuineen) omien eväiden nauttimiseen
  • WC
  • Sulan maan aikaan pihan muut aktiviteetit: hiekkalaatikko, keinut, trampoliini, pikku traktorit, puuhevoset jne.

Hinnat

Kaikilta 2- vuotta täyttäneiltä (sitä nuoremmat veloituksetta):

Väh. 8 maksavaa asiakasta: 10 euroa / hlö (1 ohjaaja/ yhteyshenkilö pääsee veloituksetta)
Väh. 15 maksavaa asiakasta: 8,50 euroa / hlö (yhteyshenkilö/ 2 ohjaajaa pääsee veloituksetta)
Väh. 20 maksavaa asiakasta: 7,00 euroa / hlö (yhteyshenkilö/ 3 ohjaajaa pääsee veloituksetta)
Väh. 30 maksavaa asiakasta: 5,00 euroa / hlö (4 ohjaajaa pääsee veloituksetta)

Hinta sisältää: alv. 24%, tilan toiminnan vastuuvakuutuksen, yo. ohjatun ohjelman ja tilojen käytön

Kävijöillä on mahdollisuus myös pieneen talutusratsastukseen vierailun yhteydessä hintaan 5,00 euroa/ hlö. Sovi erikseen!

 

Tervetuloa mukaan tallin elämään!

"Hepokuusela – aina sydämessä"

Hepokuusela on paikka, joka jättää pysyvän jäljen sydämeen jo ensimmäisestä vierailusta. Näin on käynyt monille ja näin kävi myös minulle. Elämän polut kuljettivat minut aikoinaan Hepokuuselaan harjoittelijaksi. Tuo harjoittelujakso oli käänteen tekevä hetki elämässäni, josta olen ikuisesti kiitollinen Hannalle. Suorituspaineet ja kiire jäi taakse. Ensimmäistä kertaa tein omien arvojeni mukaista työtä. Työtä josta aidosti nautin. Sain kiinni maailmasta, elämäntavasta josta olin vain haaveillut. Opin luottamaan elämään. Ajan saatossa Hepokuuselasta on tullut, kuin toinen kotini. Ja sen ihmisistä sekä eläin asukeista rakkaita ystäviäni. Hepokuusela on paikka, jossa on hyvä hengittää oli maailman meno mikä vain. Siellä jokainen saa olla sellainen, kuin juuri silloin on. Se on paikka, jossa olen kokenut ja oppinut niin paljon ja matka vaan jatkuu. Hepokuusela – aina sydämessä!

– Johanna –